LOADING

Irene Maas
is de oprichtster van de Ontspanstudio in Hoorn. Zij is Oefentherapeut Mensendieck (houding- en bewegingsdeskundige) en daarnaast heeft ze zich bijgeschoold tot massagetherapeut. Irene wil iedere vrouw die langskomt in haar Ontspanstudio een persoonlijke belevenis geven! Dit kan zijn in de vorm van een massage, gewrichtsontspanning of houding- en bewegingsadviezen.

Naast de massages geeft zij sinds 2002
individuele zwangerschapsbegeleiding. Als Oefentherapeut Mensendieck heeft zij individuele vrouwen behandeld met bekkenklachten tijdens of na de zwangerschap. Als zwangere ben je dus ook helemaal aan het juiste adres bij de Ontspanstudio.

De Ontspanstudio biedt zoals het woord al zegt ontspanning aan in de vorm van massages en begeleiding. Wij stellen onszelf tot doel vrouwen de aandacht te geven die op dat moment daadwerkelijk nodig is in de vorm van ontspanning. Daarin zijn we persoonsgericht, nemen we de tijd en zijn we professioneel.

Massage
We vragen veel van ons lichaam; het moet er goed uitzien, het moet bestand zijn tegen ons drukke leefpatroon, het moet snel herstellen bij pijn of ziekte. Maar het lichaam heeft ook aandacht nodig en aandacht voor het lichaam is aandacht voor jezelf! Er zijn verschillende goede redenen om je te laten masseren:

Niet lekker in je vel zitten
Dit omvat vele gebieden. Het kan te maken hebben met stressgerelateerde klachten, zoals een pijnlijke nek en schouders, spanningshoofdpijn en een algeheel futloos gevoel. Of misschien depressief, onrustig, stijf, een onbestemd gevoel of je hebt gewoon aandacht nodig.

Aandacht voor jezelf
Door ons drukke, gejaagde leven is het soms heerlijk om jezelf eens te verwennen en naar een masseur te gaan. Je hoeft niet altijd iets te mankeren.

Ontspanning:
Het kan zijn dat je pijnlijke en gespannen spieren hebt, wat veroorzaakt wordt door spanning of je hebt gewoon een druk leven. Afvalstoffen kunnen het lichaam sneller weer verlaten omdat de bloedcirculatie en de lymfevaten weer worden geactiveerd.

Zwangerschap:
In je zwangerschap kun je je soms moe, niet lekker in je lijf (ook door alle extra kilo's) of gespannen voelen, je spieren en gewrichten hebben het ook zwaarder. Een massage geeft je een moment van ontspanning om de laatste loodjes te kunnen dragen en het drukke leven van het moederschap in te stappen.

Energieboost:
De energiedoorstroming wordt bevorderd waardoor spanningen losgelaten kunnen worden, zodat het lichaam weer nieuwe energie krijgt.

© 2023 Ontspan Contact Ontspan