Stacks Image 19


Op zoek naar een
Life Coach, HSP Coach, of een Burn out coach ?

Als life coach help en begeleid ik mensen in de regio Hoorn, Purmerend, Alkmaar en Zaandam en omgeving. Als je het gevoel heb dat je vastloopt, diverse levensvragen hebt waar je niet uit lijkt te komen en graag jouw persoonlijke situatie wilt voorleggen aan een begripvolle en betrokken life coach, dan help ik je graag verder.

Waarom life coaching?

Life coaching helpt je om weer dichter bij jezelf te komen en antwoorden te vinden die je zelf niet kunt zien. Samen werken we aan je doelstellingen voor je persoonlijke ontwikkeling, het verbeteren van je prestaties en je zelfreflecterend vermogen. Heb je het gevoel in een kringetje rond te draaien, voel je veel druk om je heen en dreig je soms te verzanden in alle indrukken en verplichtingen die je hebt? Laat mij je verder helpen om samen je vraagstukken op te lossen, zodat je daarna weer met positieve instelling verder kunt.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Je leven staat nooit stil en jij ook niet. Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en een betere versie van jezelf worden, lees dan verder wat ik hierin voor jou kan betekenen.

© 2023 Ontspan Contact Ontspan