Ik ga al 7 jaar lang elke maand naar Irene voor een diepe spiermassage. Mijn werk is vrij zwaar voor mijn schouders, armen en rug. Het is dan heerlijk als Irene alle " knopen" in mijn spieren weer weg masseert, en ik weer pijn vrij ben. Zelfs als ik met hoofdpijn binnen kom zorgt zij ervoor dat ik vertrek zonder hoofdpijn.
Anita uit Hoorn
Tijdens mijn zwangerschap had ik behoefte aan een masseuse die mijn rug en bekken kon masseren en tegelijkertijd een stukje ontspanning kon brengen. Bij Irene heb ik dit gevonden. Inmiddels masseert Irene mij al ruim 5 jaar omdat ze goed masseert en ik mij bij haar op mijn gemak voel!
Marjolein uit Hoorn
Altijd weer een feestje om naar Irene met de gouden handjes te gaan, ik kijk iedere maand reikhalzend uit naar de volgende afspraak. Alleen jammer dat het uur veel te snel voorbij gaat.
Yvonne uit Hoorn
Ik noem het zelf het oplaad momentje.. 1x in de 6 weken dat ik mijzelf even rust en tijd gun. Hierbij gaat het niet om alleen een hele goede massage maar ook een klik, gezelligheid en vertrouwen (op je gemak zijn) Ik kom nu al ruim 7 jaar bij haar en ze weet exact waar mijn pijn klachten zitten en waar ik baat bij heb. Ik zeg vaak tegen mij vriendinnen hoe dol ik op dit uurtje ben! Ik kijk iedere keer weer naar de afspraak uit. Ik wil nooit meer zonder! X
Marlinda uit Wijdenes
Heerlijk moment voor jezelf. Ontspanning en ook aandacht voor pijnlijke plekken. Mooie rustgevende ruimte met een sapje en water als afsluiting maakt het compleet.
Nicoletta uit Hoorn
Ben zelf al vele malen bij Irene geweest. Zij beheerst de kunst van het masseren tot in haar vingertoppen, letterlijk! Of je nu komt voor een lekker ontspannende behandeling met hot stones of als je spieren erg vast zitten en werkelijk een stevige behandeling nodig hebben, Irene kan het allemaal. En na afloop een glas vers sap en een glas water, zodat je alvast goed reinigt, ook van binnen. Je gaat herboren de deur uit!
Ludmilla uit Hoorn
Al 6 jaar langs kom ik graag langs bij Ontspan! Een klein rustmoment; na de wekelijkse inspanningen zie ik altijd uiterst ontspannen de volgende week tegemoet! Irene dankjewel!
Pascale uit Katwoude
Kom al jaren elke maand bij de ontspan studio voor een heerlijke massage. De mooie relaxte ruimte in combinatie met Irene haar lieve karakter en geweldige massage techniek maakt het voor mij compleet.
Naomi uit Hoorn
De massages bij “ De Ontspanstudio” worden op de persoon afgestemd. De ene keer een heerlijke ontspanningsmassage maar als het nodig is een intensieve massage voor een probleem gebied. Maar ook hier voel je na wat rust het resultaat, van minder pijnklachten tot betere beweeglijkheid. Door de persoonlijke aandacht en de positieve sfeer kom ik nu regelmatig voor een Apk voor mijn lichaam.
Astrid uit Hoorn
Wat voel ik me geweldig als ik bij Irene ben geweest: een heerlijke massage in een hele fijne sfeer. Wat rustgevend en ontspannend! Na een massage in de Ontspanstudio kan ik de hele wereld weer aan!
Marion uit Hoorn
Ik kom al een aantal jaren bij Irene voor een ontspanningsmassage, het is echt voor mezelf een cadeautje in mijn hectische leven met een drukke baan, man met eigen bedrijf en 4 nog relatief jonge kinderen. Als ik bij Irene ben geweest, ben ik weer helemaal opgeladen en kan ik voor mijn idee de wereld weer aan. Heerlijk ontspannen, lekker warm, goede massage en een lekker drankje na afloop (waarbij ik altijd moet raden wat er in zit maar dat lukt toch niet altijd even goed). Ik hoop dat ze nog jaren doorgaat, het is ook altijd erg gezellig om te kletsen tijdens/na de massage. Wat wel altijd erg moeilijk is, is niet in slaap vallen bij het rustmoment na de massage:) maar thuis in slaap vallen lukt me altijd daarna erg goed.
Mariska uit Hauwert
© 2023 Ontspan Contact Ontspan